Srixon nieuwe sponsor

gepubliceerd op: 02-05-2017

Srixon wordt vanaf het seizoen 2017 een van de nieuwe sponsoren (preferred equipment supplier) van de Open Amateur Golf Tour.

Srixon is al sinds jaar en dag een absoluut topmerk in de wereldwijde golfsport. Topspelers als Graeme McDowell, Keegan Bradley, J.B. Holmes en Hideki Matsuyama spelen met de producten van het golfmerk Srixon.

Srixon levert niet alleen golfclubs, maar ook golftassen en golfballen. Naast ijzers produceert Srixon ook drivers, fairwaywoods en hybrides.

De organisatie van de OAGT is zeer verheugd met de support van een prachtig merk als Srixon. Srixon zal duidelijk zichtbaar aanwezig zijn tijdens de wedstrijden van de Open Amateur Tour. Door de sponsoring kan de tourorganisatie de eerste 40 tourmembers voorzien van een mooie nieuwe Srixon cap met het logo van de Open Amateur Golf Tour erop geborduurd, plus krijgen tour members een sleeve Srixon Z-Star golfballen.

Michiel Franken, verantwoordelijk voor o.a. de merken Srixon en Cleveland in Nederland geeft aan dat de doelgroep van de Open Amateur Tour in lijn ligt met de doelgroep die Srixon/Cleveland voor ogen heeft. De keuze was wat dat betreft eenvoudig om de tour te gaan supporten. Daarnaast ziet Michiel ook de meerwaarde in van een circuit als de Open Amateur Golf Tour ten opzichte van het reguliere wedstrijdenaanbod in Nederland. De Open Amateur Golf Tour is volledig anders qua opzet met vooral meerronden toernooien.

De organisatie van de Open Amateur Golf Tour is zeer verheugd met deze support, waardoor we weer een stap maken naar een kwalitatief goed wedstrijden circuit.