Louis 57 Wines de ‘Tour Preferred’ wijn van de Open Amateur Tour 2019

gepubliceerd op: 31-07-2019

Louis 57 wijnen de ‘Tour Preferred’ wijn van de Open Amateur Tour 2019.

De Open Amateur Tour is een overeenkomst aangegaan met Louis 57 Wines van The Open winnaar, de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen. Het is de intentie om de samenwerking aan te gaan voor de duur van drie jaar.

De samenwerking richt zich vooral op de deelnemers, de golfers in het algemeen en de horeca-exploitanten. Op ieder toernooi zal de beste speler van iedere categorie (Heren Young Adults, Heren Mid-Age, Heren Senioren en Dames) een fles Louis57 Sauvignon Blanc overhandigd krijgen. Daarnaast winnen alle nummers 2 en 3 van de jaarklassementen ook een mooie fles ‘Louis 57 Merlot’ en ontvangen de winnaars van de jaarklassementen een fles ‘Louis 57 Open Champion Syrah’. Vanzelfsprekend worden de horeca-exploitanten op de golfclubs waar de Tour neerstrijkt, de gelegenheid geboden om de Louis 57 wijn te ervaren. Hoe mooi zou het zijn wanneer we van deze heerlijke wijnen straks in veel clubhuizen kunnen genieten?

Als leuke toevoeging en tegelijk geweldig mooie Hole in One prijs, zal wijnexpert Ferencz Deli van de Nieuwe Wijnhoeve in Oudeschoot, 57 flessen wijn ter beschikking stellen tijdens de Tour Finale op de Golfbaan de Wouwse Plantage, voor de eerste Hole in One op een van tevoren bepaalde par drie hole.

"We zien ernaar uit om met de beste golf tour van Nederland - De Open Amateur Golf Tour - mee te groeien en de prachtige Louis 57 wijnen onder de aandacht van de golfers en de restaurants van de golfbanen te brengen. Samen met Ferencz Deli hebben we de exclusieve rechten voor Nederland en we zien dit als de perfecte manier om krachten te bundelen met een mooie partij in de golfbranche die het hart van onze doelgroep representeert" zegt mede importeur Auke Hempenius.

Erwin Mulder is er namens de organisatie van de Open Amateur Golf Tour blij mee. Hiermee maken we weer een stap in de richting van een nog completere golftour. Alles past in het plaatje van passie voor de sport én genieten. Want ook al richten we ons vooral op golfers die de sport wat beter dan gemiddeld beheersen, het zijn toch ook allemaal succesvolle personen en genieters van het leven. Na dit jaar gaan we evalueren en zetten we in op een samenwerking die de komende drie jaar mee kan groeien met onze mooie golf tour.

Meer informatie over de Louis 57 wijnen vind je op https://nieuwewijnhoeve.nl/louis57wines/