De Keppelse GC Open Amateur

zaterdag 12 mei 2018

De Keppelse GC

Sun
23°
Rain 0mm
Wind W 3Bft

KEPPELSE GC OPEN AMATEUR!!

Zaterdag 12 mei is een van de oudste golfclubs van Nederland gastheer van de 3e wedstrijd in het 2018 seizoen. De Keppelse GC, opgericht in 1928 was de laatste golfclub waar je zelf je drankje inschonk en je "schuld" noteerde op een barbriefje en samen met het geld in een bakje deed. In 2011 is aan de baan een nieuwe 9 holes toegevoegd van de hand van Bruno Steensels, architect van o.a. The International en een aatal andere geweldige golfbanen in binnen- en buitenland. Een club met historie, en we zijn dan ook enorm blij dat we in 2018 De Keppelse in de kalender hebben mogen opnemen. Klik op ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina om je aan te melden.  

NIEUW NIEUW NIEUW Iedereen, ontvangt na inschrijving een bevestiging van je aanmelding. Daarbij krijg je tevens krijg je van ons een link om en wachtwoord op te vragen voor je login naar je eigen profielpagina. Via deze pagina kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aan en afmelden, inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. Mooi!

Zie de tabbladen voor meer informatie over de golfbaan.

Deelnamekosten:

  • € 59,50 voor Tour Members                                                     
  • € 72,50 voor non Tour members
  • € 25,00 voor leden van de Keppelse GC (maximaal 15 leden)

Er wordt 25 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld tbv de kosten van iDeal.

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 36 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen.

Deadline aanmelden: zondag 5 mei 23:59 uur

Betaling: Het inschrijfgeld dien je direct te voldoen bij inschrijven. Het inschrijfgeld van je eerste toernooi betaal je direct via iDEAL. Eventuele volgende toernooien kan je alvast aanmelden maar mag je uitgesteld betalen. Dit doe je dan via een link van iDEAL die je van ons krijgt in je persoonlijke omgeving.

Annuleren: Wanneer je inschrijving annuleert dan wordt altijd 15 euro administratiekosten berekend. Bij annuleren na 29maart wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Order of Merit: Dit toernooi telt mee mee voor de Order of Merit 2018. tot 40 deelnemers enkele punten, boven 40 deelnemers 1,5 keer de punten.

Wel of geen Tour Member?                                                                                               

Ook als je geen Tour Member bent kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Je ontvangt ook punten voor de Order of Merit en je kan dagprijzen winnen. Om echter in aanmerking te komen om jaarprijzen te winnen moet je Tour Member, of Order of Merit Member zijn. Als Tour member ontvang je op alle wedstrijden korting op het inschrijfgeld variërend tussen € 7,50 en € 12,50. Dit geldt overigens ook voor het Leeuwenberg Haags Open, het Rotterdams Golf Open en het Warsteiner Zaans Open! Daarnaast ontvang je als Tour of Corporate Member ook nog een leuke welkomstgeschenk. Lees meer over het Tour membership hier

Afbeeldingsresultaat voor keppelse gc