Rotterdams Golf Open GC Kralingen

zaterdag 30 juni 2018

GC Kralingen

Rotterdams Golf Open 2018

ROTTERDAMS GOLF OPEN 2018 

Let Op! Deelname aan het RGO is een meerdaags toernooi. Om in het hoofdtoernooi te kunen spelen moet je of een lage hcp hebben, of je moet je kwalificeren. Gaaf toch!?

Het Rotterdams Golf Open is een golftoernooi dat sinds 1990 wordt georganiseerd op Openbare Golfbaan Kralingen. Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titel van het Rotterdams Golf Open. Dit jaar zal het toernooi gespeeld worden van maandag 27 juni tot en met zondag 3 juli 2016. Het hoofdtoernooi begint op zaterdag 30 juni en de finaledag is een dag later op zondag 1 juli.

Met gemiddeld 180 golfers en golfsters afkomstig van ruim 50 verschillende verenigingen heeft het Rotterdams Golf Open zich een stevige positie tussen de belangrijkste golfwedstrijden van Nederland verworven.

INSCHRIJVEN VERLOOPT VIA DE WEBSITE VAN DE ORGANISATIE VAN HET ROTTERDAMS GOLF OPEN. De Inschrijving is geopend! Ga naar: https://rotterdamsgolfopen.nl/

Tour Members van de Open Amateur Golf Tour ontvangen korting op het inschrijfgeld. Rechtstreeks inschrijflink: https://rotterdamsgolfopen.nl/inschrijven/

Alle deelnemers aan het RGO, 18 jaar en ouder die het hoofdtoernooi spelen ontvangen punten voor de OoM op basis van de stand na 36 holes. Let op. Om aanspraak te kunnen maken op de jaarprijzen van de Open Amateur Golf Tour moet je wel Tour Member of Order of Merit Member zijn van de Open Amateur Golf Tour!

NIEUW NIEUW NIEUW Iedereen, ontvangt na inschrijving een bevestiging van je aanmelding. Daarbij krijg je tevens krijg je van ons een login voor een eigen profielpagina. Via deze pagina kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aan en afmelden, jouw scores bekijken en statistieken inzien. Mooi!

Zie de tabbladen voor meer informatie over de golfbaan.

Deelnamekosten:

  • € 47,50 voor Tour Members OAGT                                                 
  • € 55,50 voor non Tour members
  • € 27,50 voor leden van GC Kralingen

Order of Merit: Dit toernooi telt mee mee voor de Order of Merit 2018. Dubbele punten!

Wel of geen Tour Member?                                                                                               

Ook als je geen Tour Member bent kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Je ontvangt ook punten voor de Order of Merit en je kan dagprijzen winnen. Om echter in aanmerking te komen om jaarprijzen te winnen moet je Tour Member, of Order of Merit Member zijn. Als Tour member ontvang je op alle wedstrijden korting op het inschrijfgeld variërend tussen € 7,50 en € 12,50. Dit geldt overigens ook voor het Leeuwenberg Haags Open, het Rotterdams Golf Open en het Warsteiner Zaans Open! Daarnaast ontvang je als Tour of Corporate Member ook nog een leuke welkomstgeschenk. Lees meer over het Tour membership hier

Afbeeldingsresultaat voor Kralingen golf