Stippelberg Open Amateur

zondag 10 maart 2019

Golfbaan Stippelberg

Sun
Rain 8mm
Wind W 5Bft

18 HOLES PRE SEASON STARTER

GOLFBAAN STIPPELBERG AMATEUR & SENIOR OPEN

Stippelberg Open Amateur Golf Tour 2019 poster

Telt mee voor nationale raking NGF amateurs, dames, heren en senioren dames en heren. 

Zondag 10 maart beginnen we het seizoen 2019 op Golfbaan De Stippelberg. We zijn er blij mee dat we dit jaar weer kunnen starten waar de tour afgelopen jaar ook begon met een geweldig deelnemersveld. Deze waanzinnige Inland Links is een supertest voor iedere golfer. Bovendien is dit een ideaal toernooi om je voor te bereiden op de NGF competitie.  De wedstrijd telt mee voor de NGF Jaarrankings en OAGT Jaarrankings en heeft als dagprijs 3 bruto en 3 netto prijswinnaars. 

De Order of Merit van de Open Amateur Golf Tour is een bruto en een netto jaarranking. Daarnaast zijn er jaarprijzen voor de beste heren Your-Adult, de beste heren Mid-Age, beste heren Senior en beste Dames golfers. 

Maximaal aantal deelnemers: 75

Deelnamekosten:

  • € 50,00 voor Tour Members                                                     
  • € 57,50 voor non Tour members
  • € 20,00 voor leden van GC De Stippelberg (maximaal 15 leden)

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld tbv de kosten van iDeal.

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay wedstrijd 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen.

Format: 18 holes strokeplay (twee-tee start dames spelen van blauw en heren van wit vanaf 12:00 uur) 

Starttijden: 1e start vanaf hole 1 en hole 10 om 12:00 uur. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Tour membership:

Je hoeft geen Tour Member te zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking.

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 6 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member. Vernieuw nu je Tour membership!

Klik op inschrijven boven aan deze pagina.

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een login aangevraagd? Schrijf dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan op basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke pagina kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via daar aanmelden (niet afmelden) voor wedstrijden, inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien.

NIEUW NIEUW NIEUW: Vanaf deze eerste wedstrijd gaan we ook de nieuwe scores module activeren. Daarmee kan jij na de ronde direct je score in het scoringssysteem ingeven via je eigen mobiel. Je vult wel je gewoon een scorekaart in welke we nodig hebben voor controle. De scoring wordt zo nog efficienter uitgevoerd. We zijn dan de eerste nationale wedstrjidenorganisatie die dit gaat toepassen!

Starttijden: 1e start vanaf hole 1 en hole 10 om 12:00 uur. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Deadline aanmelden: Zondag 3 maart 24.00 uur.

Betaling: Het inschrijfgeld dien je direct te voldoen bij inschrijven. Het inschrijfgeld van je erste toernooi betaal je direct via iDEAL. Eventuele volgende toernooien kan je alvast aanmelden maar uitgesteld betalen via een link vanuit iDEAL die je van ons krijgt in je persoonlijke omgeving.

Order of Merit: Dit toernooi telt mee voor de Order of Merit 2019. 

Wel of geen Tour Member? Ook als je geen Tour Member bent kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Je ontvangt ook punten voor de Order of Merit en je kan dagprijzen winnen. Om echter in aanmerking te komen om jaarprijzen te winnen moet je Tour Member, of Order of Merit Member zijn. Als Tour member ontvang je op alle wedstrijden korting op het inschrijfgeld. Dit geldt overigens ook voor de externe toernooien, die door golfclubs worden georganiseerd maar wel meetellen voor de jaaranking 2019. Daarnaast ontvang je als Tour of Corporate Member ook nog een leuke welkomstgeschenk. Je haalt dus al snel je Tour membership eruit. Bovendien maak je kans op de jaarprijzen! Lees meer over het Tour membership hier

LET OP! Annuleren: dat kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren vanaf 7 dagen voor de wedstrijd? Dan wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.