Efteling Open Amateur

zaterdag 20 april 2019

Efteling Golfpark

Wedstrijd is vol ingeschreven. Aanmelden voor de reservelijst kan via:

info@openamateurgolftour.nl

 

EFTELING AMATEUR OPEN AMATEUR, 36 HOLES STROKEPLAY

Zaterdag 20 april

Efteling poster 2019

Op zaterdag 20 april spelen we op Het Efteling Golfpark een 36 holes strokeplay. In 116 hectare natuur liggen 18 geweldige golf holes. Sommige open en sommige in het bos. Alles is goed verzorgd op Het Efteling Golfpark!

Maximaal 72 personen kunnen zich inschrijven. Deze wedstrijd telt ook mee voor de nationale NGF Rankings dames en heren en Senioren dames en heren. Er zijn als dagprijzen bruto en netto dagprijzen. Geen losse categorieën. De 4 categorieën gelden alleen voor de jaarprijzen van de Tour Members.

Deelnamekosten:

  • € 62,50 voor Tour Members    
  • € 75,50 voor Niet Members                             
  • € 25,00 voor leden van GC Efteling 

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal) staat ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

  • Inbegrepen is:
  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 36 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen.
  • Format: 36 holes strokeplay

Order of Merit: tot 46 deelnemers anderhalf keer punten, daarboven dubbele punten t.b.v. de OoM van de OAGT.

Punten Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 1e start vanaf hole 1 en hole 10 tussen 08:00 uur tot 10:00 uur. De 2e ronde start 5 uur na je eerste starttijd. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Sluitdatum aanmelden: zondag 14 april 23:59 uur.

Annuleren: kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Tour membership:

Je hoeft geen Tour Member te zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking.

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 5 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member. Vernieuw nu je Tour membership!

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inlogen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd? Schrif dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aanop basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

 

Website: Het Efteling Golfpark