Keppelse GC Open Amateur

zaterdag 18 mei 2019

De Keppelse GC

KEPPELSE OPEN AMATEUR , 36 HOLES STROKEPLAY

zaterdag 18 mei 2019

Keppelse Open Amateur Golf Tour poster 2019

Zaterdag 18 mei is een van de oudste golfclubs van Nederland gastheer de Open Amateur Golf Tour. De Keppelse GC, opgericht in 1928 was de laatste golfclub waar je zelf je drankje inschonk en je "schuld" noteerde op een barbriefje en samen met het geld in een bakje deed. In 2011 is aan de baan een nieuwe 9 holes toegevoegd van de hand van Bruno Steensels, architect van o.a. The International en een aatal andere geweldige golfbanen in binnen- en buitenland. Een club met historie, en we zijn dan ook enorm blij dat we in 2018 De Keppelse in de kalender hebben mogen opnemen. Klik op ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina om je aan te melden.  Dagprijzen voor top 3 bruto en top 3 netto. 

Maximaal 66 personen kunnen zich inschrijven. Deze wedstrijd telt mee voor de OoM van de tour en voor de  Nationale NGF Rankings dames en heren en Senioren dames en heren!

Deelnamekosten:

  • € 63,50 voor Tour Members    
  • € 75,50 voor Niet Members                             
  • € 25,00 voor leden van Keppelse GC

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je direct na aanmelding en kan of via je persoonlijke pagina of de betaallink (iDeal) die je in de bevestigingsmail direct na aanmelding ontvangt. Zie je die niet, dan moet je even kijken in je spambox. 

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 36 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen

Format: 36 holes strokeplay

OAGT Order of Merit: tot 46 deelnemers anderhalf keer punten, daarboven dubbele punten t.b.v. de OoM van de OAGT.

Punten Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 1e start vanaf hole 1 en hole 10 tussen 08:00 uur tot 10:00 uur. De 2e ronde start 5 uur na je eerste starttijd. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Sluitdatum aanmelden: zondag 12 mei 23:59 uur.

Tour membership:

Je hoeft geen Tour Member te zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking.

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 4 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member.

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inlogen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd? Schrif dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aanop basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

LET OP! Annuleren: dat kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren vanaf 7 dagen voor de wedstrijd? Dan wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.