Gelpenberg Open en Senior Open

zaterdag 7 september 2019

DGC de Gelpenberg

Sun
17°
Rain 8mm
Wind N 1Bft

DGC DE GELPENBERG OPEN & SENIOR OPEN


Op zaterdag 7 september zijn we te gast op de Drentse Golf Club De Gelpenberg. Zonder enige twijfel een van de mooiste en beste golfbanen boven de grote rivieren. Heide en weideholes, bosholes, alles wat golf mooi maakt! Deze 36 holes strokeplay wedstrijd op 'De Gelpenberg' is een topwedstrijd op een topgolfbaan! Klik op ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina om je aan te melden. 

Maximaal 66 spelers kunnen zich inschrijven. Deze wedstrijd telt mee voor de Open Amateur Jaarranking én de Nationale NGF Rankings dames en heren en Senioren dames en heren

Tour membership:

Je hoeft geen Tour Member te zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inlogen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een login aangevraagd? Schrijf dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan op basis van het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je dan gegevens aanpassen zoals je adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

Deelnamekosten:

  • € 61,50 voor Tour Members    
  • € 74,50 voor Niet Members                             
  • € 25,00 voor leden van de DGC De Gelpenberg

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

  • Inbegrepen is:
  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 36 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen

Format: 36 holes strokeplay

Punten Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 1e start vanaf hole 1 en hole 10 tussen 08:00 uur tot 10:00 uur. De 2e ronde start 5 uur na je eerste starttijd. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Sluitdatum aanmelden: woensdag 4 september 10:00 uur.

Annuleren: kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.