Almeerderhout Open Amateur

zondag 5 mei 2019

GC Almeerderhout

Sun
11°
Rain 1mm
Wind NW 4Bft

 

Wedstrijd is vol ingeschreven. Aanmelden voor de reservelijst kan via:

info@openamateurgolftour.nl

 

ALMEERDERHOUT 27 HOLES OPEN AMATEUR 

Zondag 5 mei


27 holes toernooi op over alle 27 championship holes van Almeerderhout! zondag 5 mei de tweede editie van het toernooi dat in 2018 zo'n groot succes werd. Een geweldig aantal deelnemers, mooie golfbaan en heerlijk weer maakte de dag compleet. Almeerderhout beschikt over 27 uitdagende golfholes en een rijke historie wat toernooien betreft. Dagprijzen top 3 bruto en top 3 netto.

Maximaal aantal deelnemers: 72

Deelnamekosten:

  • € 67,50 voor Niet Members 
  • € 59,50 voor Tour Members                                
  • € 25,00 voor leden van GC Almeerderhout 

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

  • Inbegrepen is:
  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 27 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen

Format: 27 holes strokeplay

Order of Merit: tot 46 deelnemers anderhalf keer punten, daarboven dubbele punten t.b.v. de OoM van de OAGT.

Punten Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 1e start vanaf 10:00 uur. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Sluitdatum aanmelden: zondag 28 april 23:59 uur.

Je moet niet per definitie Tour Member zijn om deel te nemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Met een paar keer deelnemen heb je er al voordeel bij en je support de Tour ermee. 

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij over inschrijving tot 5 weken voor aanvang. We houden namelijk 6 plekken vrij voor Tour Members tot 5 weken voor de wedstrijd. Na dit termijn gaan ook die plekken open en vindt deelname plaats op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan hoef je bij inschrijven alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een wachtwoord aangevraagd? Schrijf dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan op basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

Annuleren: kan kosteloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Oefenronde:

Dit is mogelijk tegen introductie tarief. Een starttijd voor de oefenronde kan telefonisch worden geboekt via het de caddiemaster: 036=5219160. Dit is uitsluitend mogelijk voor golfers die al ingeschreven zijn voor de wedstrijd.  

BAANIMPRESSIE: http://www.almeerderhout.nl/baan-impressie/