GC De Koepel Open Amateur

zondag 16 juni 2019

Golfclub de Koepel

GC DE KOEPEL OPEN AMATEUR

Zondag 16 juni

Op zondag 16 juni gaan we voor de 4e keer terug naar GC De Koepel. 'De Koepel Open Amateur en Senior Open' telt mee voor de jaarranking van de AOGT maar ook voor de NGF Amateur Jaarrankings inclusief Senioren!

Test jezelf op deze geweldige golfbaan, ook bekend als de ‘parel van Twente’! Een geweldige golfbaan met twee totaal verschillende 9 holes lussen. 9 holes in een mooie traditionele bosrijke omgeving en 9 holes met een iets meer open karakter.  

Maximaal 72 personen kunnen zich inschrijven. 

Deelnamekosten:

  • € 52,50 voor Tour Members    
  • € 59,00 voor Niet Members                             
  • € 22,00 voor leden van GC De Koepel

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

  • Inbegrepen is:
  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen

Format: 18 holes strokeplay

Order of Merit OAGT 2019: tot 46 deelnemers 1.0 x punten, daarboven 1.5 x punten t.b.v. de OoM van de OAGT.

Punten NGF Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 2 tee start vanaf hole 1 en hole 10 tussen 10:00 uur tot 12:00 uur.

Sluitdatum aanmelden: zondag 9 juni 23:59 uur.

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Tour membership:

Je hoeft geen Tour Member te zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking.

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 4 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inlogen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd? Schrif dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aanop basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

Annuleren: kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Klik hier voor de website van GC De Koepel