Rotterdams Golf Open

zaterdag 29 juni 2019

GC Kralingen

Rotterdams Golf Open 2018

Sinds 1990

Rotterdams Golf Open

Het Rotterdams Golf Open wordt georganiseerd door GC Kralingen op de Openbare Golfbaan Kralingen. Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels. Nieuw sinds 2018 is dat het Rotterdams Golf Open voor het eerst mee telt in de ranking van de Open Amateur Golf Tour.

Het hoofdtoernooi vindt plaats op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Op beide dagen is er een cut.

Met gemiddeld 180 golfers en golfsters afkomstig van ruim 50 verschillende verenigingen heeft het Rotterdams Golf Open zich een stevige positie tussen de belangrijkste golfwedstrijden van Nederland verworven.

INSCHRIJVEN EN BETALING VERLOOPT VIA DE WEBSITE VAN DE ORGANISATIE VAN HET ROTTERDAMS GOLF OPEN: https://rotterdamsgolfopen.nl/

Tour Members van de Open Amateur Golf Tour ontvangen korting op het inschrijfgeld. Meer weten over het Tour membership, klik hier!

Rechtstreeks inschrijflink: https://rotterdamsgolfopen.nl/inschrijven/

Alle deelnemers aan het RGO, 18 jaar en ouder die in het hoofdtoernooi spelen ontvangen punten voor de OoM op basis van de einduitslag. 

Zie de tabbladen voor meer informatie over de golfbaan.

Deelnamekosten:

  • € 47,50 voor Tour Members OAGT                                                 
  • € 55,50 voor non Tour members
  • € 27,50 voor leden van GC Kralingen

Order of Merit: Dit toernooi telt mee mee voor de Order of Merit 2018. Dubbele punten!

Punten NGF Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Wel of geen Tour Member?                                                                                

Ook als je geen Tour Member bent kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Je ontvangt ook punten voor de Order of Merit en je kan dagprijzen winnen. Om echter in aanmerking te komen om jaarprijzen te winnen moet je Tour Member, of Order of Merit Member zijn. Als Tour member ontvang je op alle wedstrijden korting op het inschrijfgeld variërend tussen € 7,50 en € 12,50. Dit geldt overigens ook voor het Leeuwenberg Haags Open, het Rotterdams Golf Open en het Warsteiner Zaans Open! Daarnaast ontvang je als Tour of Corporate Member ook nog een leuke welkomstgeschenk. Lees meer over het Tour membership hier

Afbeeldingsresultaat voor Kralingen golf