Houtrak Pitchfix Open (inhaaldatum)

zondag 27 oktober 2019

GC Houtrak

houtrakopenlogoklein

Houtrak Open en Senior Open

DIT IS DE RESERVEDATUM IVM ANNULEREN DOOR SLECHT WEER VAN DE ORIGINELE DATUM VAN 29SEPTEMBER JL. IEDEREEN DIE HAD INGESCHREVEN VOOR DE ORIGINELE DATUM HEBBEN VOORRANG VOOR DEELNAME.  

Kopie email aan delnemers:

Nieuwe datum voor Pitchfix Houtrak Open : Zondag 27 oktober a.s.

Beste ,

Het was afgelopen zondag bar en boos met veel wind en met name regen. De greens waren grotendeels nat en het besluit om de wedstrijd af te lasten is dus naar onze mening een goede gebleken.

We zouden terugkomen op een mogelijke nieuwe datum en dat is gelukt: Zondag 27 oktober a.s.!

Omdat het weekend de zomertijd weer naar wintertijd gaat, zal de wedstrijd echter om 10.00 beginnen. De wedstrijdtafel zal om 8.30 geopend zijn.

We hebben de deelnemers van afgelopen zondag zo overgenomen naar de nieuwe datum; dat leek ons wel zo eenvoudig, ook omdat jullie allemaal al het inschrijfgeld hebben voldaan.

Graag vragen wij jou dus om deze dag in de agenda te vermelden en deel te nemen op deze nieuwe datum.
Mocht je om een of andere reden verhinderd zijn op deze datum, dan zullen wij uiteraard het reeds betaalde inschrijfgeld aan jullie terugstorten, reageer dan op deze mail o.v.v. je naam en bankrekeningnummer waar wij het geld naar kunnen overmaken en dit zal dan in de loop van volgende week op je bankrekening verschijnen.

Maar uiteraard hopen wij dat je dan gewoon van de partij bent!

Wij hopen dat we je op zondag 27 oktober a.s. mogen verwelkomen! Uiterlijk 24 oktober zullen we jou een definitieve startlijst mailen.

Organisatie Pitchfix Houtrak Open
Jesper Kerstens & Stella Cone

weco@houtrak.nl 

Dit is alweer de vijfde keer dat GC Houtrak een open toernooi organiseert. Wij gaan er samen een mooie dag van maken. Ook dit jaar is Pitchfix onze hoofdsponsor die weer mooie prijzen beschikbaar stelt!
Nieuw dit jaar is dat de wedstrijd onderdeel uitmaakt van de “Open Amateur Golf Tour” en dus ook, naast de NGF amateur ranking, meetelt voor de OAGT Order of Merit.

Datum en tijd
Zondag 27 oktober 2019
(personen die zich hadden ingeschreven voor de originele datum hebben voorrang) Indien plaatsen vrijkomen dan zal de organisatie en de OAGT dit communiceren.

Twee wedstrijden tegelijk
Er zijn twee wedstrijden. Het Open en het Senior Open, waarbij senioren vanaf 50 jaar een keuze kunnen maken aan welk open ze deel willen nemen. Op het inschrijfformulier kun je dat zelf aangeven.

Spelvorm
18 holes strokeplay
Er is een Open en een Senior Open bruto klassement die beide meetellen voor de diverse rankings.

Deelnamecriteria
Open: heren t/m EHcp 12,0 en dames t/m EHcp 15,0; minimale leeftijd 18 jaar
Senioren: heren t/m EHcp 14,0 en dames t/m EHcp 17,0; minimale leeftijd 50 jaar
Maximum aantal inschrijvingen 81 (voor Open en Senioren gezamenlijk)

Programma
Vanaf 09:00 uur is de wedstrijdtafel open. Vanwege de drukte vragen wij je een uur van tevoren te melden.  Het wordt een 1 en 10 start vanaf 10:00 uur en na binnenkomst van de laatste flights zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Inschrijven voor de wedstrijd
Ga naar de volgende link: Inschrijfformulier PITCHFIX Houtrak Open 2019